Viktória Botošová Rôzne

Pohľad do týchto smutných očí vás presvedčí: Bruno a Timi si hľadajú domov

V rámci nášho seriálu vám opäť prinášame štvornohých labkáčov. Tentokrát sme nahliadli do Útulku Šurany. Pozrite si viac foto v našej galérii, možno si práve vy nájdete nového spoločníka na dlhé zimné prechádzky.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad do týchto smutných očí vás presvedčí: Bruno a Timi si hľadajú domov
Foto: Viktória Botošová

„Naše OZ funguje od začiatku tohto roka, zatiaľ sme zachránili okolo 60 zvierat. Ide to dosť ťažko, keďže nemáme priestory, ale dúfame, že to sa čoskoro zmení…Momentálne máme v dočaskách dve šteniatka,“ uvádza Útulok Šurany.

Bruno

Potrebuje poriadnu výchovu, skúseného majiteľa a veľa lásky, ktorej sa mu v detstve nedostalo.„Bruno je trojmesačné, 12-kilové šteniatko, ktoré bolo odobraté z lazov pri Zvolene. V dospelosti bude veľkého vzrastu. Je veľmi inteligentný a priateľský,“ hovoria pracovníci útulku. Ako dodávajú, psík bol spočiatku veľmi plachý, no momentálne si hľadá domov plný lásky a trpezlivosti. V prípade záujmu kontaktujte 0915169777

Timi

„Timiho sme našli u nás v Šuranoch, je to veľký maznák. Má okolo troch-štyroch mesiacov, je veľmi poslušný, hravý, znáša sa s každým, aj so psíkmi. V dospelosti bude stredného vzrastu. Momentálne sa učí hygienickým návykom,“ vysvetľujú pracovníci útulku. Tento super spoločník je podľa nich vhodný aj do bytu, prípadne k deťom, super spoločník. Timi sa našiel v Šuranoch a určite niekomu patrí, ak by ste ho spoznali kontaktujte 0915 169 777 alebo 0905 294 178.

Timi a Bruno sa nachádzajú v Útulku Šurany a sú pripravený na adopciu.

Útulok Šurany - Bruno a Timi
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM