Rastislav Búgel Iné športy

PO TRETINÁCH: Slovenky v druhom zápase úspešné

V Nitre práve prebiehajú Majstrovstvá sveta žien vo florabale do 19 rokov a my sme tu s vami. Každý deň vám prinášame aktualizované informácie zo zápasov našej reprezentácie po každej tretine. Pozrite si priebeh zápasu Slovensko - Švajčiarsko a Maďar

**Slovensko – Švajčiarsko ** Slovenky nastúpili do svojho prvého zápasu majstrovstiev sveta s chuťou. Favorizované súperky však nenechali nič na náhodu a už od úvodnej rozohrávky chytili opraty zápasu do svojich rúk. V prvej tretine naskočili na koňa a stav 0:4 pre Švajčiarsko dával jasné znamenie.

Reprezentantky Slovenska nehodlali zložiť zbrane. Tempo zápasu sa stalo vražedným. Prostredná časť hry bola veľmi vyrovnaná. Ani jedno mužstvo nevsietilo gól a to bol signál zlepšujúcej sa hry nášho národného tímu.

Tretia tretina sa niesla v tempe tej prostrednej. Oba celky dali po dvoch góloch a tak si Slovensko odnieslo prvú prehru na šampionáte hneď v prvom zápase s favoritkami turnaja.

Maďarsko – Slovensko

Oba celky nastupovali do zápasu s najvyššími ambíciami. Prvé zápasy mali za sebou a oba tímy ich nedokázali otočiť v svoj prospech. O niečo viac divákov ako v prvom domácom zápase si vychutnalo kvalitné stretnutie. Slovensky sa do našich južných súperiek pustili s chuťou. Po pár minútach neprestajnej útočnej hry bol čas na oddych. Mierne vysadenie znamenalo kontaktný gól Maďarska.

Prostredná časť duelu bola opäť v rukách hráčok Slovenska. Maďarkám nedovolili výraznejšiu prevahu. Zápas sa tak odohrával na súperovej polovici. Pätica gólov v sieti súperiek a len jeden v domácej znamenal ohromný päť gólový náskok pred poslednou časťou.

V tej nenechali naše reprezentantky nič na náhodu. Maďarky nevedeli kde im hlava stojí. Zovretie do poriadneho kolotoča sa im stalo osudným a inkasovali 3 ďalšie góly. Záverečný minútový tlak nič nezmenil na skutočnosti, že reprezentačný tím Maďarska podľahol Slovenkám vysoko 2:10.

Už zajtra vám prinesieme priebežne aktualizované informácie po každej tretine. Tak nás sledujte aj naďalej! ;)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM