Anton Hrachovský Rôzne

Obľúbená akcia láka Zámčanov: Opäť je tu Deň rodiny, toto je PROGRAM

Deň plný zábavy a upevňovania rodinných vzťahov si v našom meste užijeme aj tento rok! Novozámčania sa môžu počas tohtoročného Dňa rodiny opäť tešiť na pestrý program pre malých i veľkých.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená akcia láka Zámčanov: Opäť je tu Deň rodiny, toto je PROGRAM
Zdroj: TASR

V sobotu 13. mája sa bude v Nových Zámkoch opäť konať obľúbené občianske podujatie Deň rodiny. Mottom Dňa rodiny je text básne Milana Rúfusa: „aby deti otca mali, aby mali mamu…príď to povedať nahlas!“ Program podujatia je každoročne určený pre všetky generácie novozámockých rodín od najmenších detí po starých rodičov, pričom sleduje myšlienku Svetového dňa rodiny, ktorý vyhlásila Organizácia spojených národov ešte v roku 1993. Na čo všetko sa môžete tešiť tento rok?

Program Dňa Rodiny 2017 v Nových Zámkoch

Televízia Nové Zámky

Návštevnící budú môcť v Dome kultúry Kovák na Hlavnom námestí okrem iného spoznať prácu televízneho štábu – nahliadnuť do zákulisia výroby televíznych relácií a na chvíľu sa dokonca stať moderátorom.

  • 10:00 – 12:00 – Deň otvorených dverí Televízie Nové Zámky

Astronomický kabinet

S heslom ´Odhaľte tajomstvá hviezdnej oblohy!´ prichádza pozorovanie dennej i nočnej oblohy. Hvezdári z astronomického kabinetu na Tabakovej ulici 8 odprezentujú astrotechniku a audiovizuálnu prednášku ´Blízky a vzdialený vesmír´. Pozorovanie oblohy bude prebiehať v dvoch cykloch:

  • 10:00 – 17:30 – denný cyklus
  • 20:00 – 23:00 – večerný cyklus

Kino Mier

V kine Mier sa bude premietať tohtoročný (2017) kreslený film o Šmolkoch, pričom návštevníci sa budú môcť odfotiť s Tatkom Šmolkom. Nasledovať bude príbeh verného psa, ktorý našiel zmysel svojej existencie prostredníctvom životov ľudí, ktorých učí smiať sa a milovať.

  • 15:00 – Šmolkovia: Zabudnutá dedinka + Fotenie s Tatkom Šmolkom
  • 17:00 – Psia duša
  • 10:00 – 15:00 – Život zo skúmavky (náučná výstava o význame reprodukcie pre udržanie biodiverzity, o výchove k manželstvu a rodičovstvu)

Relax komplex

V priestoroch plavárne je prichystaný relax pre celú rodinu. Vstup do bazéna je po celý deň zdarma a na saunu platí zľava 50%. Saunu je však nutné rezervovať si vopred na telefónnom čísle 0902 201 949.

Hotel Korzo

V hoteli Korzo blízko Hlavného námestia budú mať rodiny počas tohto špeciálneho dňa možnosť vychutnať si od 11:00 do 15:00 rodinné menu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM