Viktória Botošová Kultúra

Obháji minuloročný víťaz svoje prvenstvo? V hre je aj atrakcia z nášho okresu!

O titul najobľúbenejšej atrakcie tento rok zabojuje osem turistických zaujímavostí. Atrakcia v našom okrese zaujala v prestížnej súťaži, v hre sú aj ďalší silní súťažiaci z okolitých okresov. Obháji minuloročný víťaz svoje prvenstvo?

Ilustračný obrázok k článku Obháji minuloročný víťaz svoje prvenstvo? V hre je aj atrakcia z nášho okresu!
Foto: Rastislav Búgel

O titul najobľúbenejšej atrakcie tento rok súťaží osem turistických zaujímavostí. Okrem pravidelných súťažiacich ako sú Wellness Hotel Patince, Vadaš Thremal Resort Štúrovo, Rekreačné zariadenie Margita Ilona, Hotel Kaštieľ Mojmírovce, Botanická záhrada SPU v Nitre a Thermal Parku Nitrava v Poľnom Kesove súťaží aj minuloročný víťaz Lodný Mlyn Kolárovo či novinka turistická Rozhľadňa Dolná Nitra v Klasove.

„Minulý rok sa prvýkrát víťazom nestal zástupca termálnych kúpalísk a wellness, ale Lodný mlyn Kolárovo, ktorému sa podarilo získať hlasy aj od zahraničných návštevníkov. Táto jedinečná technická pamiatka s najdlhším celodreveným mostom v strednej Európe sa vďaka súťaži zviditeľnila po celom Slovensku,“ informuje Daniel Balko z agentúry EPS.

Tohtoročným prekvapením môže byť ThermalPark Nitrava, bývalý Thermalpark Poľný Kesov, ktorý prechádza veľkou rekonštrukciou s ambíciou stať sa najmodernejším termálnym areálom s wellness v Nitrianskom kra­ji.

Hlasy jednotlivým atrakciám sa môžu odovzdať vyplnením hlasovacích kupónov počas vyhlásenia súťaže na námestí 6. júna alebo od 24. júna do 4. júla v ZOC Max v Nitre. Počas celého trvania súťaže, teda od 6. júna do 18. júla sa bude hlasovať internetom na TEJTO stránke. Ako po iné roky aj teraz budú po skončení súťaže spomedzi účastníkov hlasovania vylosovaní desiati účastníci, ktorí získajú zaujímavé letné ceny. Prvú cenu, víkendový pobyt, venoval Wellness Hotel Patince.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM