Viktória Botošová Rôzne

O amerického Santu s jeho kamiónom je u nás záujem: Novozámocké námestie praskalo vo švíkoch! FOTO

Americký Santa sa možno niektorým nepozdáva a krútia nad ním hlavami, no v Nových Zámkoch na jeho príchodom do mesta čakali davy a dokonca sa na neho aj pripravovali.

Ilustračný obrázok k článku O amerického Santu s jeho kamiónom je u nás záujem: Novozámocké námestie praskalo vo švíkoch! FOTO
Foto: Viktória Botošová

V priebehu týždňa takmer vyľudnené námestie koncom uplynulého týždňa zaplnil Santa Claus. Santa v posledných rokoch jazdí po rôznych slovenských mestách, sprevádzaný vysvetielkovaným kamiónom a ukázal sa aj v Nových Zámkoch. Okrem Mikuláša, ktorého privítali Novozámčania na námestí 5. decembra navštívil dobré deti aj Santa Claus, ktorý prišiel o niečo neskôr, 18. decembra a dorazil so svojimi škriatkami aj na červenom vianočnom kamióne.

Pre deti to bol krásny zážitok a na novozámockom námestí Santu v červenom očakávali davy ľudí. Deti si pripravili rôzne pesničky od slovenských, cez maďarské až po anglické koledy. Za svoje pripravené vystúpenie dostali od škriatkov odmenu a mohli sa so samotným Santom na jeho kolenách aj odfotiť. Zážitok to bol aj pre dospelých, hlavne pre rodičov detí, ktorí svoje ratolesti z publika podporovali.

Môže vás zaujímať:

Santa zaplnil novozámocké námestie svojimi priaznivcami
16
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM