Anton Hrachovský Futbal

Novozámockí futbalisti získali veľkú posilu: V ďalších bojoch im pomôže fanklub!

Potešiteľná správa prišla z tábora FKM Nové Zámky. Futbalistov bude v ďalších bojoch o záchranu hnať dopredu výrazná posila.

Ilustračný obrázok k článku Novozámockí futbalisti získali veľkú posilu: V ďalších bojoch im pomôže fanklub!
Zdroj: TASR

Futbalisti FKM Nové Zámky hrajú momentálne 3. ligu – Západ. Po jesennej časti aktuálnej sezóny sa nachádzajú na predposlednom – 18. mieste. Z 18 duelov si odniesli iba 11 bodov za 3 výhry, dve remízy a až 13 prehier. Druhá polovica ročníka začína 5. marca domácim stretnutím proti Topoľčanom.

Novozámčanom však bude v ďalšom priebehu sezóny pomáhať nový – dvanásty hráč. Bude ním fanklub, ktorý môžeme poznať predovšetkým z hokejových zápasov Tipsport ligy. Z iniciatívy generálneho manažéra futbalistov Petra Kováča (na spodnej fotke vľavo) sa uskutočnilo rokovanie s Romanom Mančíkom (na spodnej fotke vpravo), predsedom fanklubu HC Nové Zámky.

„Sme veľmi radi, že sme boli oslovení zo strany FKM. Okrem hokeja totiž podporujeme aj ďalšie novozámocké športové kluby. Boli sme už prítomní napríklad na zápasoch hádzanárov alebo aj futsalistov. Teraz k tomu pribudne futbal, kedy budeme pravidelne zatiaľ navštevovať domáce zápasy. Spravíme všetko preto, aby sme vytvorili dobrú kulisu so všetkým, čo k tomu patrí. Od futbalistov na oplátku očakávame oduševnený boj za novozámocké farby,“ povedal pre klubový web futbalistov Roman Mančík, predseda novozámockého hokejového fanklubu.

Na štadióne Ladislava Gancznera dlhdobo absentuje pravá futbalová atmosféra,čo si uvedomuje aj Peter Kováč. „Z tohto dôvodu sme nadviazali spoluprácu s novozámockým fanklubom, pričom im vytvoríme adekvátne podmienky. Na ceste za záchranou súťaže totiž potrebujeme fanúšikovskú podporu. Som presvedčený, že naši hráči im to oplatia maximálnymi výkonmi. O výsledkoch činnosti OZ Fanklub HC Nové Zámky netreba veľa rozprávať. Hovorí za nich vynikajúca atmosféra na hokejových zápasoch. Preto si nesmierne vážim, že sú ochotní s nami spolupracovať. Aj my futbalisti silno držíme palce hokejistom HC Nové Zámky, aby sa prebojovali do playoff extraligy. Taktiež máme veľkú radosť z toho, že sa hádzanárom podarilo získať miestenku do spoločnej československej súťaže, futsalistom sa v posledných kolách darí aj vďaka našim hráčom. Každý novozámčan by mal byť úprimne hrdý na úspechy novozámockých športovcov bez ohľadu na športové odvetvie,“ nechal sa počuť Kováč.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM