Viktória Botošová Krimi

Novozámocká školská telocvičňa v plameňoch: FOTO priamo z miesta!

Na jednej novozámockej škole bolo v noci rušno. Všade dym a šľahajúce plamene. Čítajte, čo sa dialo...

Ilustračný obrázok k článku Novozámocká školská telocvičňa v plameňoch: FOTO priamo z miesta!
Zdroj: Dnes24.sk

O zásahu novozámockých hasičov nás informoval Viliam Pánsky, hovorca Krajského riaditeľstva hasičského zboru v Nitre.

Dňa 16. mája 2015 niekoľko minút pred 23. hodinou bol hasičom v Nových Zámkoch nahlásený požiar strechy telocvične na Hradnej ulici, uvádza sa v správe hasičov „Na likvidáciu požiaru boli okamžite vyslané 2 cisterny a 1 výšková technika s celkovo 6 hasičmi,“ uviedol Pánsky. Po príchode na miesto a vykonaní prieskumu bol zistený požiar strechy telocvične na udanej adrese.

„Veliteľ zásahu si okamžite vyžiadal posilové jednotky. Na výpomoc boli vyslané 1 vozidlo zo Šurian s 2 hasičmi a 1 vozidlo z Nitry s 3 hasičmi,“ povedal o priebehu zásahu hovorca.

„Likvidáciu požiaru hasiči vykonali celkovo troma prúdmi vody, ktorej sa spotrebovalo 6000 litrov,“ informoval Pánsky. Vzhľadom na rýchly a účinný zásah mohli byť podľa slov hovorcu, posilové jednotky odvolané na svoje hasičské stanice.

Po likvidácii požiaru, ktorý sa zo strechy nedostal do vnútorných priestorov telocvične hasiči vykonali ohliadku celej strechy a priestorov telocvične termovíznou kamerou, spolupracovali pri zisťovaní príčiny vzniku požiaru a v spolupráci s PZ SR aj zaisťovaní stôp.

„Celková škoda bola predbežne vyčíslená na 2500,– eur, uchránené hodnoty 50000,– eur. Príčina uvedeného požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ dodal Viliam Pánsky.

Čítajte aj:

Foto: HaZZ

Telocvičňa v plameňoch: FOTO priamo z miesta!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM