Anton Hrachovský Správy

Novozámocká nemocnica vyhlásila verejné obstarávanie: Pribudnú nové prístroje

Fakultná nemocnica s poliklinikou (FNsP) Nové Zámky sa rozhodla obstarať nové prístroje na anestéziu. Na nové vybavenie sa tak môžu tešiť oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny.

Ilustračný obrázok k článku Novozámocká nemocnica vyhlásila verejné obstarávanie: Pribudnú nové prístroje
Zdroj: TASR

Predmetom verejného obstarávania, ktoré vyhlásila novozámocká nemocnica, je dodávka a inštalácia šiestich anestéziologických prístrojov.

„Predmetom zákazky je dodávka nových anestéziologických prístrojov vrátane príslušenstva pre oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny určený pre kategóriu pacientov od novorodencov až po dospelých pacientov, t.j. dodávka tovaru na miesto určenia, inštalácie, uvedenia do prevádzky, funkčnej skúšky, zaškolenia obsluhy, poskytovania bezplatného záručného servisu a dodania potrebnej dokumentácie,“ uvádza sa v detaile oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania.

Predpokladaná hodnota zákazky je 426-tisíc eur bez DPH a kritériom na vyhodnotenie ponúk bude najnižšia cena. Viazanosť ponuky musí byť zabezpečená zábezpekou vo výške 9-tisíc eur, prístroje by mali pribudnúť do dvoch rokov od zadania zákazky. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 16. augusta 2016, uvádza sa vo vestníku verejného obstarávania.

Môže vás zaujímať:

Novozámockej nemocnici sa podaril fantastický kúsok: Ochrnutá budúca mamička porodila zdravého syna a opäť chodí

Poznáme najlepšie a najhoršie nemocnice na Slovensku. Ako dopadla tá naša?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM