Anton Hrachovský Rôzne

Novozámčania pripravte sa na výluku: Vlaky nepôjdu na tejto trase

Železnice Slovenskej republiky začali s opravou a údržbou železničného mosta nad riekou Váh. Oprava si vyžiada výluku a tá sa dotkne aj cestujúcich z alebo do Nových Zámkov.

Ilustračný obrázok k článku Novozámčania pripravte sa na výluku: Vlaky nepôjdu na tejto trase
Zdroj: Dnes24.sk

Výluka bude prebiehať na trase Komárno – Nové Zámky až do 23. októbra 2016. „Práce si vyžadujú výluku trakčného vedenia a koľajovú výluku. Z tohto dôvodu je pre cestujúcich zabezpečená v tomto úseku náhradná autobusová doprava,“ informovali Železnice Slovenskej republiky (ŽSR). Do 10. októbra bude doprava obmedzená medzi 8:00 a 13:00, od tohto termínu vlaky na spomínanom úseku jazdiť nebudú. ŽSR apelujú na zvýšenú pozornosť cestujúcich pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.

„ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach,“ dodáva Martina Pavliková, hovorkyňa ŽSR.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM