Anton Hrachovský Hokej

Nové Zámky privítali doma Spišiakov: Vedenie o dva góly na výhru nestačilo

Počas reprezentačnej prestávky sa na scéne ukázali prvoligoví hokejisti. Do Nových Zámkov pricestoval súper z druhého konca krajiny.

Ilustračný obrázok k článku Nové Zámky privítali doma Spišiakov: Vedenie o dva góly na výhru nestačilo
Foto: Anton Hrachovský

Pred necelou stovkou divákov podľahli hráči B-tímu HC Nové Zámky hosťom zo Spišskej Novej Vsi. Stalo sa tak napriek faktu, že už v 19. minúte viešdli 2:0 po góloch Hvizdoša a Murašova, ktorí sa presadili v priebehu 48 sekúnd. Na druhej strane odpovedal hetrikom Giľák (3+3) a dvoma zásahmi i Paločko.

Vďaka prehre sa Zámčania prepadli v prvoligovej tabuľke o jedno miesto a aktuálne sú na deviatej priečke. Najbližšie čaká na bielo-zelených piatkový zápas (15. decembra) v Trnave.

HC Nové Zámky B – HK Spišská Nová Ves 2:7 (2:0, 0:4, 0:3)

Góly: 19. Hvizdoš (Dobrotina, Rácz), 19. Murašov (Trávniček, Matejovie) – 22. Giľák (Uhrík, Štrauch), 31. Paločko (Giľák, Koky), 33. Paločko (Giľák, Bdžoch), 38. Koky (Giľák, Lištiak), 43. Uhrík (Štrauch, Zekucia), 54. Giľák (Koky, Paločko), 58. Giľák (Lištiak, Štrauch),
Rozhodovali: Adamec, Soós – Valo, Pálkovi, vylúčení: 3:6, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 69 divákov

Zostava HC Nové Zámky B:
Foltán – Matejovie, Trávniček, Štefanka, Rácz, Štefánik, Kudrna – Slávik, Tužinský, Murašov – Kovács, Klenko, Novák – Dobrotina, Hvizdoš, Adámik – Kucsera, Vörös, Maroš

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM