Anton Hrachovský Šport

Nové Zámky opäť na stupni víťazov: Tentoraz sa o úspech postarala bežkyňa

Uplynulý víkend sa na území Slovenska konalo hneď niekoľko bežeckých pretekov. Na jednom z nich sa výborne prezentovala aj pretekárka z Nových Zámkov.

Ilustračný obrázok k článku Nové Zámky opäť na stupni víťazov: Tentoraz sa o úspech postarala bežkyňa
Zdroj: TASR

Jedným z bežeckých podujatí, ktoré sa odohrávali uplynulý víkend na Slovensku, bol aj 1. ročník cestného behu Zavarská sedmička. Preteky sa konali v obci Zavar (okres Trnava) pri príležitosti podujatia Dni obce Zavar. Na štart 7 000 metrov dlhého, rýchleho asfaltového okruhu bez prevýšenia, sa postavilo celkovo 66 pretekárov, medzi nimi aj bežkyňa novozámockého atletického klubu Dana Janečková (na snímke).

Pretekárka AC Nové Zámky sa počas celého behu držala na druhej priečke. V rámci absolútneho poradia medzi ženami zakončila svoj beh na rovnakej pozícii, pričom v kategórii žien od 35 do 49 rokov sa umiestnila na prvej priečke.

Výsledky pretekov Zavarská sedmička

Muži (absolútne poradie): 1. Filip Moravec (TJ Spartak Trnava) 24:33, 2. Michal Puškár (bernohy.sk) 25:10, 3. Ján Moravec (TJ Spartak Myjava) 25:50

Ženy (absolútne poradie): 1. Romana Komarňanská (BMSC Bratislava) 28:08, 2. Dana Janečková (AC Nové Zámky) 29:32, 3. Monika Kováčová (Levice) 30:13

Môže vás zaujímať:

Slováci sa pokúsia obhájiť zlato: Na súpiske aj útočník z Nových Zámkov

Nová hokejová posila Jan Semorád: Príchod do Zámkov bolo správne rozhodnutie

Hokejisti nastúpia v Tipsport lige v nových dresoch: HLASUJTE, ktorý sa vám páči viac

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM