Viktória Botošová Rôzne

Nominovaný na cenu Krištáľové krídlo: Riaditeľovi nášho kúpaliska sa ušlo veľkej pocty!

Dostalo sa mu takejto pocty. Jozef Barcaj z Podhájskej vybudoval prosperujúce stredisko cestovného ruchu. V októbri minulého roka dostal ocenenie čestné občianstvo mesta Nové Zámky, tentokrát je nominovaný na cenu Krištáľové krídlo.

Ilustračný obrázok k článku Nominovaný na cenu Krištáľové krídlo: Riaditeľovi nášho kúpaliska sa ušlo veľkej pocty!
Foto: Viktória Botošová

Nominácie na udelenie ceny Krištáľové krídlo za rok 2015 sú známe, získajú ho významné osobnosti Slovenska. Po odporúčaní desiatich odborných porôt o laureátoch z troch nominantov rozhodne veľká porota na galavečere v Slovenskom národnom divadle (SND) v nedeľu 24. januára.

„Máme úplne inú scénu i orchester na javisku, čím bude lepší kontakt s umelcami. Novinkou sú aj účinkujúci, v úlohe hostiteľov večera bude humoristická dvojica Juraj Kemka a Zuzka Šebová,“ na tlačovej konferencii 18. januára 2016 uviedla hlavná organizátorka podujatia Mária Vaškovičová.

Krištáľové krídlo sa bude udeľovať v rôznych kategóriách. Traja muži sú nominovaní za oblasť hospodárstva, medzi nimi aj Jozef Barcaj z termálneho kúpaliska v Podhájskej vybudoval prosperujúce stredisko cestovného ruchu.

Slavomír Moravčík, riaditeľ spoločnosti Liptovské pekárne a cukrárne Včela, vlani uviedol na trh 17 nových cereálnych a bezlepkových výrobkov bez konzervantov a potravinárskych farbív. Ivan Štefunko z firmy Neulogy Ventures stál pri zrode viacerých úspešných projektov s využitím nových technológií.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM