Tímea Kamenická Rôzne

Nezabudnuteľné hudobné vystúpenia na pomoc iným: Veľký benefičný koncert sa nezadržateľne blíži

Niektorí ľudia potrebujú pomoc viac ako iní a nájdu sa aj takí, ktorí im pomocnú ruku radi podajú. Aj v takomto hesle sa nesie benefičný koncert „Bez modrín 2015“.

Ilustračný obrázok k článku Nezabudnuteľné hudobné vystúpenia na pomoc iným: Veľký benefičný koncert sa nezadržateľne blíži
Zdroj: Dnes24.sk

Koncert sa už stal akousi tradíciou, uskutočňovanou aj s podporou mesta Nitra. Spája umenie a pomoc tým, ktorí sa kvôli svojim ťažkým osudom dostali do Centra Slniečko. Ide o organizáciu, ktorá sa venuje práci s týranými či zanedbávanými deťmi a obeťami domáceho násilia.

Benefičný koncert sa uskutoční 15. novembra 2015 o 18.00 v Di­vadle Andreja Bagara v Nitre. Programom bude sprevádzať herečka a speváčka Eva Pavlíková a tešiť sa môžete na vystúpenia mnohých zaujímavých hudobníkov.

Počas programu vystúpi zoskupenie La Gioia, ktoré spája populárnu hudbu s operným spevom aj klavírny virtuóz Jozef Hollý s kapelou. Predstaví sa aj skupina Campana Batucada so svojou bubnovou šou a spevom poteší aj moderátorka večera Eva Pavlíková. Návštevníci si tiež budú môcť zakúpiť produkty chránenej dielne Slniečko, a to vo foajé divadla.

„Súčasťou programu bude aj odovzdávanie ocenenia „Šľachetné srdce“. Ocenenia Centra Slniečko pre tých, ktorí nestoja v prvých radoch, no sú piliermi hodnotnej spoločnosti,“ informuje Centrum Slniečko na sociálnych sieťach.

Vstupenky si môžete kúpiť v pokladni Divadla Andreja Bagara alebo online na stránke divadla.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM