Anton Hrachovský Krimi

Nevideli ste niekde tohto muža? Polícia pátra po nezvestnom v okrese Nové Zámky

Muž v ohrození života sa potuluje naším okresom. Pomôžte mužom zákona pri jeho nájdení.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste niekde tohto muža? Polícia pátra po nezvestnom v okrese Nové Zámky
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 74-ročnom Jozefovi Adamcovi z Nitrianskeho Rudna v okrese Prievidza. „Nezvestnosť muža nahlásila na polícii jeho manželka, naposledy sa s ním spojil policajt, pričom dotyčný bol na ceste z Maďarska na Slovensko,“ informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ako policajná hovorkyňa uviedla, muža 13. decembra o 15:00 prepustili z nemocnice v meste Győr v Maďarsku. Zobral si taxík, išiel si pre auto a ním pokračoval domov na Slovensko. „Keď naposledy telefonoval s príslušníkom polície bol dezorientovaný a nevedel, kde sa nachádza. Telefón už má vypnutý. Nezvestný Jozef Adamec je vážne chorý, v utorok mal byť na dialýze, má vysoký krvný tlak a nemá pri sebe lieky. Jozef je v ohrození života. Jazdí na vozidle Škoda Felícia s evidenčným číslom PD 061 AY,“ uviedla Antalová.

Nezvestný muž by sa mal podľa nej pohybovať s vozidlom v okolí mesta Štúrovo a naposledy bol lokalizovaný v okolí Kamenice nad Hronom v okrese Nové Zámky.

Podľa polície je Jozef asi 180 centimetrov vysoký, zavalitejšej postavy, má krátke šedivé vlasy sčesané dohora a modré oči. Naposledy mal oblečené čierne menčestrové nohavice, košeľu s modro-čierno-bielymi pásikmi, tmavošedý sveter a bundu farby kaki. Obuté mal čierne semišové poltopánky. „Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158,“ vyzvala Antalová.

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM