Viktória Botošová Krimi

Náročný zásah mestských policajtov: Dobíjanie sa do prevádzky, agresivita a kopance!

Novozámocká mestská polícia riešila prípad mimoriadne agresívneho muža. Nechýbali kopance a pokusy o uhryznutie!

Ilustračný obrázok k článku Náročný zásah mestských policajtov: Dobíjanie sa do prevádzky, agresivita a kopance!
Zdroj: TASR

Na základe telefonickej žiadosti o pomoc bola dňa 19. januára 2016 o 13:10 hod. vyslaná hliadka MsP do jednej z novozámockých prevádzok. Neznámy muž sa mal podľa polície dobíjať do prevádzky. „Hliadka po príchode na miesto zistila mladého muža zjavne pod vplyvom alkoholických nápojov, resp. iných návykových látok,“ informuje náčelník MsP Jozef Tököly.

„Muž na výzvy hliadky nereagoval, jeho agresivita sa stupňovala a vyústila do pokusu o útok na členov hliadky. Muž okolo seba kopal, snažil sa pohrýzť zasahujúcich príslušníkov. Za použitia donucovacích prostriedkov hmatov, chvatov bol muž spacifikovaný, spútaný a prevezený na útvar MsP, kde bola zistená jeho totožnosť,“ vysvetľuje Jozef Tököly, náčelník MsP.

Podľa jeho ďalších slov, sa jednalo o muža narodeného v roku 1980 z Nových Zámkov. „Menovaný bol prevezený do FNsP, kde sa jeho agresivita naďalej stupňovala a pokúšal sa napadnúť i zdravotnícky personál, čomu hliadka MsP zabránila,“ informuje Jozef Tököly.

„Muž bol následne hospitalizovaný, nakoľko bolo zistené, že jeho poruchy psychiky a správania boli zapríčinené užitím kanabinoidov a väčšieho množstva alkoholu, čoho následkom bola akútna intoxikácia jeho organizmu,“ dodal náčelník.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM