Viktória Botošová Hokej

Napinák na domácom ľade: Do Zámkov zavíta Ferencvároš

Náročný novozámocký divák sa môže tešiť na ďalší napínavý zápas MOL ligy, pretože všetky zápasy majú vysokú úroveň a navyše sú vyrovnané takmer do posledných sekúnd, o čom sme sa už neraz presvedčili. Pozrite sa, čo nás čaká tento krát!

Ilustračný obrázok k článku Napinák na domácom ľade: Do Zámkov zavíta Ferencvároš
Foto: Viktória Botošová

Po nabitom víkende je na programe ďalší zápas bielo- zelených. Už dnes o 18.hodine sa môžeme tešiť na maďarské mužstvo z Budapešti a to Ferencvároš.

Po tom, čo našim hráčom nevyšlo nedeľné stretnutie na ľade Dunaujvároša, sa už dnes môžu pokúsiť o nápravu proti ďalšiemu maďarskému mužstvu. Novozámčania svoj posledný duel prehrali tesne 0:2. Možno to bolo z dôvodu, že v zostave chýbali viacerí skúsení hráči, no aj tak boli svojmu súperovi minimálne vyrovnaným protivníkom. Nebyť výborne chytajúceho Kalninsa výsledok mohol byť iný. Aj napriek tejto prehre však hráčom HC Nové Zámky naďalej patrí 3. miesto v ligovej tabuľke.

Ferencvároš však zaostáva za pred sezónnymi očakávaniami. V 6 zápasoch sa mu podarilo získať len 5 bodov, čo zatiaľ stačí na 6. miesto, ktoré zaručuje účasť v play off. Posledné dve stretnutia odohrali jeho hráči proti Újpeštu a obe prehrali v riadnom hracom čase. Svoje jediné víťazstvo zaznamenalo mužstvo z hlavného mesta Maďarska v stretnutí proti Debrecínu a to 2:3. O víťazný gól sa postaral Václav Novák hrajúci v minulých sezónach za Csíkszeredu. Uvidíme ako teda dopadne dnešné stretnutie. O výsledkoch vás budeme informovať.

Zápas: 7.10.2014 – HC Nové Zámky – Ferencvaros 18:00

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM