Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ďalší týždeň je čochvíľa za nami. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Dedina roka

Dedinou roka 2017 sa stala najsevernejšia slovenská obec Oravská Polhora v okrese Námestovo. Druhé miesto obsadila obec Zemné v okrese Nové Zámky a tretie Blatnica v okresne Martin.

Offroad v Komoči

4×4 Off road klub Nové Zámky pripravuje už v poradí 7.ročník zrazu terénnych vozidiel pod názvom Off road zraz Nové Zámky – Komoča 2017. Akcia je pripravená na 25. –27. augusta, určená je pre majiteľov a priaznivcov terénnych vozidiel, ale aj pre širokú verejnosť.

Lepšie podmienky pre futbalistov

Mladí futbalisti v Nových Zámkoch majú dôvod na radosť. Klub získal dotáciu na rekonštrukciu časti zázemia na štadióne na Sihoti.

Nebeské divadlo

V noci z piatku 11. augusta na sobotu 12. augusta príroda opäť dokázala, aká vie byť mocná. Fascinujúce divadlo, ktoré predviedla nad Bešeňovom, sa podarilo fotoaparátom zachytiť nášmu čitateľovi Arnoldovi Jančárovi.

Parkoviská 2017

Prednedávnom vydala radnica v Nových Zámkoch návrh na 4. zmenu rozpočtu mesta na rok 2017. V jeho sumarizačnej časti sa popisujú aj tohtoročné aktivity mesta, ako napr. budovanie parkovacích miest. Boli sme sa teda pozrieť, ako vyzerajú výsledky práce Odboru komunálnych služieb – odboru referátu dopravy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM