Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ďalší týždeň je čochvíľa za nami. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Tragická nehoda

Vo štvrtok 3. augusta doobeda prišlo neďaleko Nových Zámkov, pri obci Pribeta, k tragickej dopravnej nehode. Na mieste sa zrazil kamión s dvomi autami, pričom jedno z nich bolo policajné služobné auto. Policajti pri nehode utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom.

Lekárska špička

Aj na Slovensku sa realizujú špičkové výkony a operácie, ktoré si zaslúžia pozornosť. Sú aj také, ktoré sú jedinečné nielen v rámci Slovenska, ale aj Európy či sveta. V ankete TOP inovácie v medicíne je nominovaný i lekár z nemocnice v Zámkoch.

Porciunkula obrazom

Od štvrtka do soboty (27. – 29. júla) sa v Nových Zámkoch uskutočnila Porciunkula. Hudobné vystúpenia, divadelné predstavenia i súťaž vo varení guláša boli súčasťou slávenia tohto cirkevného sviatku v našom meste.

Zvýšené parkovné pred nemocnicou

V októbri vojde do platnosti bezplatné parkovanie pred nemocnicami. Ešte predtým však v Nových Zámkoch vzrástli ceny parkovného takmer trojnásobne.

Fanklub s novou predsedníčkou

Pred vyše rokom vznikol v Nových Zámkoch oficiálny hokejový fanklub. Vďaka neustálemu povzbudzovaniu a pravidelným výjazdom na klziská súperov ho spoznalo celé Slovensko.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM