Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Opäť je tu záver týždňa. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Varovanie pred podvodníkmi

V poslednom období sa v okrese Nové Zámky a najmä v meste Štúrovo a okolí vo zvýšenej miere vyskytujú prípady podvodov na občanoch, ktorých sa dopúšťajú neznámi páchatelia. Informoval o tom riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Nových Zámkoch Daniel Zahorák.

Parkovisko na Juhu

Téma parkovania v našom meste je kritickou oblasťou, to je každému Zámčanovi jasné. Nové parkovacie plochy a tiež nové garáže s parkovacími miestami vzniknú už v najbližšej dobe v lokalite Hradná – Vansovej – Jazdecká.

Špička MMA v Zámkoch

Bojový šport, ktorý naberá na popularite aj na Slovensku. Cez víkend sa Nové Zámky stanú centrom MMA na Slovensku. Zámocký bojovník Roland Čambal navyše absolvuje prvý a zároveň posledný zápas pred domácim publikom.

Letné kúpaliská v okolí

Letné horúčavy sú tu. Najlepšie si ich užijeme pri vode. Pozrite si prehľad kúpalísk v našom regióne, ktorý sme vám priniesli.

Hudobné leto

Séria minuloročných koncertov s názvom Hviezdna scéna zožala úspech a tak sa mesto rozhodlo v jej ďalšom pokračovaní. Aj tento rok sa počas júla odohrá v Astronomickom kabinete na Tabakovej ulici celkovo päť koncertov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM