Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Opäť je tu záver týždňa. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Vtipné upozornenie na problém

Výsledkom zle vyspádovanej križovatky ulíc T.G.Masaryka a Svätoplukova je pravidelne vznikajúca mláka. Vzhľadom na to, že sa jedná o frekventovanú komunikáciu, voda z mláky často špliecha na fasádu obytného domu vedľa cesty. To sa nepáči jednému z obyvateľov Nových Zámkov – Martinovi, ktorý sa rozhodol na tento problém poukázať vskutku vtipným spôsobom. Do mláky umiestnil niekoľko hračkárskych kačičiek.

Policajné varovanie

V poslednom období sa v okrese Nové Zámky a najmä v meste Štúrovo a okolí vo zvýšenej miere vyskytujú prípady podvodov na občanoch, ktorých sa dopúšťajú neznámi páchatelia. Informoval o tom riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Nových Zámkoch Daniel Zahorák.

Hokejový pohyb

Tréner Štefan Mikeš bude mať v sezóne 2017/2018 k dispozícii výrazne obmenený káder. Klub opúšťa ďalšia dvojica hráčov, skúsený útočník však predĺžil kontrakt.

Deň otvorených dverí v lodenici

V nedeľu 11. júna sa v novozámockej lodenici (Turistickom dome) na Komočskej ceste uskutočnil Deň otvorených dverí, ktorý organizoval miestny vodácky Sport Club Slovakia. Deti (ale i dospelí), ktorých bolo neúrekom, sa mohli previesť na turistickom kanoe, slalomárskom kajaku či minikajaku a pochutiť si na dobrom guláši.

Policajný zásah vo Dvoroch nad Žitavou

Nepríjemný zážitok má pani z Dvorov nad Žitavou. Zasahovať museli muži zákona. Podľa policajných informácií prijal operačný dôstojník v piatok 16. júna krátko po jedenástej hodine dopoludnia oznámenie na tiesňovej linke 158 od zúfalej ženy z obce Dvory nad Žitavou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM