Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Opäť je tu záver týždňa. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Kačičky v mláke

Výsledkom zle vyspádovanej križovatky ulíc T.G.Masaryka a Svätoplukova je pravidelne vznikajúca mláka. Vzhľadom na to, že sa jedná o frekventovanú komunikáciu, voda z mláky často špliecha na fasádu obytného domu vedľa cesty. To sa nepáči jednému z obyvateľov Nových Zámkov – Martinovi, ktorý sa rozhodol na tento problém poukázať vskutku vtipným spôsobom. Do mláky umiestnil niekoľko hračkárskych kačičiek.

Týrané psy?

Polícia mala za cieľ preveriť oznámenie o týraní psov. Mužom zákona sa však naskytol škaredý pohľad.

Pád z ôsmeho poschodia

V bytovom dome na Ďorockej ulici v Nových Zámkoch spadli z rámu výťahovej kabíny dvaja ľudia. Nešťastná udalosť sa stala pri výmene výťahovej kabíny.

Revitalizácia sídliska

Radnica v Nových Zámkoch sa rozhodla požiadať o nenávratný finančný príspevok na projekt ´Revitalizácia medziblokových priestorov sídliska BAŠTY I v meste Nové Zámky´. Jeho podstatou je komplexné vynovenie verejného priestranstva na sídlisku Bašty I nachádzajúcom sa za obchodným blokom, Novozámčanmi nazývaným ´Pod Perlou´, v blízkosti Kapisztóryho ulice.

Ficova návšteva

V dňoch 6.-7. júna 2017 sa vo Dvoroch nad Žitavou konala celoslovenská prehliadka a výstava odrôd, ochrany a výživy rastlín, poľnohospodárskej techniky a poľnohospodárskych zvierat pod názvom Dni poľa 2017. Podobne ako po minulé roky ju navštívil i premiér Slovenskej republiky Róbert Fico.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM