Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Opäť je tu záver týždňa, i keď voľno ešte nekončí. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Blíži sa Deň rodiny

V sobotu 13. mája sa bude v Nových Zámkoch opäť konať obľúbené občianske podujatie Deň rodiny. Mottom Dňa rodiny je text básne Milana Rúfusa: „aby deti otca mali, aby mali mamu…príď to povedať nahlas!“ Program podujatia je každoročne určený pre všetky generácie novozámockých rodín od najmenších detí po starých rodičov, pričom sleduje myšlienku Svetového dňa rodiny, ktorý vyhlásila Organizácia spojených národov ešte v roku 1993.

Nový pamätník pre železničiarov

Tento rok sa v Nových Zámkoch uskutoční slávnostné odhalenie Pamätníka železničiarov. Ide o zrenovovaný 113-ročný parný rušeň 310.0123, známy aj ako ´Kačica´, ktorý je už po presune (6. mája) z rušňového depa umiestnený v parku za Tromi mostami.

Hokejové posily

Do klubu HC Nové Zámky pribudla v posledných hodinách dvojica mladých posíl. Obaja hráči už majú i skúsenosti s juniorskou reprezentáciou.

Nová autobusová stanica

Už dlhšie avizovaná nová autobusová stanica v Nových Zámkoch sa stane skutočnosťou. Svedčí o tom aj územné rozhodnutie, ktoré vydalo mesto koncom apríla 2017. Vybudovať sa ju zaviazala spoločnosť Arriva.

Rozhovor s trénerom budúcich extraligistov

Prinášame rozhovor s trénerom Ľubomírom Haluškom, ktorý doviedol Nové Zámky po 27 rokoch do extraligy v stolnom tenise. Aké sú jeho pocity po postupe medzi elitu, klubové výhliadky do budúcna a čo všetko by sa malo zmeniť sa dočítate v rozhovore.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM