Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Opäť je tu záver týždňa, i keď voľno ešte nekončí. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Na MS aj s Novozámčanom

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Zdeno Cíger zoberie na svetový šampionát do Kolína nad Rýnom a Paríža až deväť nováčikov. Medzi nimi i rodáka z Nových Zámkov.

V extralige po 27 rokoch- rozhovor

V budúcom súťažnom ročníku sa novozámockí stolní tenisti predstavia medzi slovenskou elitou. Na postupe je skvelé aj to, že sa dostavil výlučne s vlastnými odchovancami. Prečítajte si rozhovor s klubovou jednotkou Marcelom Filagom.

Video o spoplatnernom parkovaní v Šuranoch

Od 24. apríla 2017 prišlo v centre mesta Šurany k spoplatneniu parkovania. Vodiči motorových vozidiel tak musia v určitých lokalitách pristúpiť k zakúpeniu dočasného resp. celoročného alebo vyhradeného parkovného. To samozrejme vzbudilo vlnu nevôle medzi obyvateľmi tohto mestečka, predovšetkým na sociálnych sieťach. Našiel sa však i jeden taký, čo tento krok vysvetľuje vo vtipnom videu.

Rozhovor o pive a víne

Jedným zo študentov, ktorí reprezentujú mesto Nové Zámky na najvyššej úrovni je aj Miroslav Szabó. Priniesli sme vám rozhovor s týmto talentovaným mladíkom, ktorý má rád prácu s pivom, vínom a gastronómiou celkovo.

Zmeny v hokejovom klube

Jeden z hráčov, ktorý prežili kompletný vzostup novozámockého hokeja, prestupuje ku konkurencii. Tréneri však pokračujú ďalej.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM