Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Opäť je tu záver týždňa, i keď voľno ešte nekončí. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Novinka v novozámockej nemocnici

Pacienti, na ktorých čaká operácia a budúce mamičky môžu od polovice apríla vo Fakultnej nemocnici v Nových Zámkoch využiť možnosť vybrať si lekára, ktorý ich bude operovať resp. privedie na svet ich potomka.

Príbeh so šťastným koncom

Starší článok, no stále budí medzi (nielen) Novozámčanmi pozornosť – príbeh so šťastným koncom aj vďaka personálu novozámockej nemocnice. Príbeh, ktorý sa síce začal nešťastím, ale má napriek tomu šťastný koniec. To je príbeh Táni Juríkovej, ktorá v čase tehotenstva utrpela ako účastníčka dopravnej nehody niekoľkonásobné poradenia, vrátane toho najvážnejšieho, ktorým bolo poranenie chrbtice.

Mesto hľadá zamestnancov

Novozámocká radnica hľadá posily do svojich radov, tentoraz zamerané na územný rozvoj a architektúru.

Bývalá študentka zo Zámkov na MISS 2017

V prestížnej súťaži krásy zabojuje o titul aj dievča, študentka, ktorá ešte nedávno reprezentovala naše mesto a školu. Medzi finalistkami 22. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2017 sa ocitla i Karin Kovácsová, ktorá je zároveň i šikovnou someliérkou.

Najlepší športovci mesta

Vyhodnotenie najlepších športovcov mesta Nové Zámky napísalo tento týždeň ďalší ročník, počas ktorého sa zaplnila celá sála Domu kultúry Kovak na Hlavnom námestí. Medzi jednotlivcami sa presadilo viacero členov atletického i plaveckého klubu, u kolektívov pútali v uplynulom roku pozornosť predovšetkým hokejisti, ktorí premiérovo postúpili medzi hokejovú elitu Slovenska.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM