Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Je tu záver ďalšieho týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Rozprávkový festival s maskami

V nedeľu 12. marca 2017 sa Nové Zámky premenili na jeden deň na lokalitu s najväčšou koncentráciou maskotov na jednom mieste na Slovensku. Od 14:00 do 17:00 sa totiž v športovej hale Milénium uskutočnilo jedinečné podujatie pod názvom Festival maskotov.

Vrcholiaci boj o hokejové playoff

Najvyššia slovenská hokejová súťaž má pred sebou už len posledné kolo základnej časti. V nedeľu 12. marca. Isté je pred nimi to, že Banská Bystrica vyhrá základnú časť, Nitra skončí druhá, Košice majú istotu tretieho miesta, Žilina skončí štvrtá a po stredajších zápasoch majú istotu play off aj Zvolen, Martin a Poprad. O poslednom rozhodujúcom sa rozhodne medzi Novými Zámkami a Trenčínom.

Porovnanie miezd v kraji

Ako sa darí okresu Nové Zámky v porovnaní s ostatnými okresmi Nitrianskeho kraja a celoslovenským priemerom? Pozreli sme sa na dva zo základných ekonomických ukazovateľov, ktoré sú jednoducho dostupné na portáli Štatistického úradu SR – priemernú mieru nezamestnanosti a priemernú mesačnú nominálnu mzdu v jednotlivých okresoch Nitrianskeho kraja.

Diskusia s občanmi

Prvé zo stretnutí primátora s občanmi Nových Zámkov sa konalo v pondelok 27. februára 2017 v budove Denného centra seniorov na Podzámskej ulici 6 s obyvateľmi 5. volebného obvodu. Prísť však mohol ktokoľvek.

Pracovná ponuka radnice

Novozámocká radnica hľadá nového zamestnanca. Prvým tohtoročným voľným flekom na Mestskom úrade je pozícia Samostatný odborný zamestnanec na sekretariáte primátora a zástupcu primátora. Medzi kvalifikačnými predpokladmi je uvedené vysokoškolské vzdelanie so zameraním na cudzie jazyky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM