Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Falošní kontrolóri

Polícia upozorňuje občanov na takzvaných kontrolórov hydiny, ktorí vyhľadávajú hlavne dôchodcov. Takýto prípad sa stal v okrese Nové Zámky tento týždeň.

Rozhovor o futbale v Nových Zámkoch

Pred štartom jarnej časti futbalovej 3. ligy – Západ sme sa porozprávali s generálnym manažérom FKM Nové Zámky Petrom Kováčom. Zaujímalo nás, ako vidí budúcnosť futbalu v našom meste aj aké aktivity klub chystá.

Stretnutie s primátorom

Primátor mesta Otokar Klein pozýva na verejné stretnutia a diskusiu s občanmi v dvoch termínoch – koncom februára a začiatkom marca. 15.decembra 2015 sa v Nových Zámkoch konalo ustanovujúce zastupiteľstvo, na ktorom sa nový primátor mesta Otokar Klein ujal svojej funkcie.

Reakcia železníc

Železničná spoločnosť Slovensko sa snaží uviesť na pravú mieru informácie, ktoré v posledných dňoch šírili niektorí politici v médiách – informácie o pokuse o znásilnenie vo vlaku. O slovo sa prihlásila aj polícia.

Hráčske zmeny u hokejistov

Vedenie nováčika hokejovej Tipsport Ligy HC Nové Zámky angažovalo v závere prestupového obdobia obrancu z konkurenčného tímu. Ešte predtým opustila tím trojica útočníkov. Viac sa dozviete v našom článku o pohybe v kádri HC Nové Zámky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM