Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Požiar rodinného domu

Pri požiari rodinného domu 8. februára v Nových Zámkoch vybuchol plyn. Situácia si vyžiadala jednu zranenú osobu. Požiar vypukol v dome na ulici Hliníková pred 21:00 a jeho následkom došlo k výbuchu plynu z 25-kilogramovej propán-butánovej fľaše.

Ombudsmanka zo Zámkov

Novou ombudsmankou bude profesorka Mária Patakyová, ktorá pôsobí v súčasnosti ako prorektorka na Univerzite Komenského (UK) v Bratislave so zameraním na legislatívu.

Krištálové krídlo do okresu Nové Zámky

Krištáľové krídlo je každoročne udeľované ocenenie osobnostiam na Slovensku, ktoré dosiahli vo svojom odbore mimoriadny úspech. Aj tento rok rozhodovali poroty v deviatich kategóriách v tajnom hlasovaní. Medzi nominovanými bol i rodák zo Štúrova a špičkový lekár, klinik a vedec Michal Mego.

Nostalgická jazda na trati Nové Zámky – Komárno

Jednou z udalostí, ktoré sa v našom meste udejú v roku 2017 bude i oprášenie historického vlaku. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na jazdu parným rušňom, ktorá ukáže ako sa cestovalo niekoľko desaťročí dozadu.

2+1 pre nášho obrancu proti Švédom

Slovenská hokejová reprezentácia na 28. svetovej zimnej univerziáde v kazašskom Almaty umiestnila na konečnom piatom mieste. V zápase skupiny o 5.-8. miesto zdolali slovenskí vysokoškoláci Švédov 4:2, pričom Novozámčan Andrej Sucharda strelil dva góly a pridal jednu asistenciu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM