Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Odvolanie trénera hokejistov

Nové Zámky získali v prvých troch stretnutiach nového ročníka sedem bodov, uplynulý tipsportligový týždeň im však vôbec nevyšiel. Po prehre 1:2 v Poprade prišiel domáci debakel s Banskou Bystricou (2:9) a do tretice neúspešný výsledok v Liptovskom Mikuláši (2:3). Po nedeli sa vedenie klubu rozhodlo pre rázne riešenie situácie.

Kožné ochorenie trápi stovky tisíc Slovákov

Už dvanásty rok si celý svet 29. októbra pripomenie Svetový deň psoriázy. Ide o chorobu, ktorú charakterizuje svrbenie a bolesť kože a tiež šupiny na koži. Novozámocká nemocnica pre tejto príležitosti pripravuje Deň otvorených dverí.

Za krásami netreba cestovať cez pol sveta

Dediny okolo nášho mesta skrývajú všakovaké známe i menej známe zaujímavosti, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť na vlastné oči. A vyraziť si na výlet, trochu zmeniť prostredie i vyvetrať si hlavu. Tu je 5 tipov z našej redakcie…

Nosenie detí v šatke a nosiči je v móde

V prvý októbrový týždeň vstúpia do ulíc nosiaci rodičia z celého Slovenska. Spoločne tak oslávia radosť z nosenia svojich detičiek na počesť Medzinárodného týždňa nosenia detí.

Obyvatelia navrhli ocenenia mesta

V Dome kultúry na Hlavnom námestí sa bude konať slávnostné udeľovanie Cien mesta Nové Zámky 2016. Už teraz sú známi niektorí ocenení.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM