Anton Hrachovský Správy

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Nový pivovar v meste

Nové Zámky majú vlastný pivovar. Zanedlho sa bude obľúbený nápoj variť aj v našom meste. O jeho vzniku ale aj o typoch tohto obľúbeného moku, ktoré bude servírovať, sme sa porozprávali s jeho zakladateľom Tiborom Hlavičkom.

Blížiaci sa Motofest

Jedna z najobľúbenejších motorkárskych akcií je za dverami. Stovky vlastníkov a priaznivcov silných strojov si dajú zraz už na tradičnom mieste pri Nových Zámkoch, v dedinke Komoča.

Nové obytné domy v meste

Vedenie mesta Nové Zámky sa rozhodlo vybudovať niekoľko nových obytných domov. V ktorej časti mesta vyrastú? Odpoveď nájdete v článku s názvom Novozámocké sídlisko sa rozrastie: Pribudnú nové obytné domy.

Netradičné vystúpenie v Nových Zámkoch

Medzinárodné podujatie vzniklo v našom meste pred takmer 30 rokmi. Tento rok sa v Nových Zámkoch premiérovo predstavia aj umelci z najľudnatejšej krajiny sveta.

Malí kanoisti

Malí kanoisti z Nových Zámkov sa zúčastnili svojich premiérových pretekov. A to hneď na prestížnom podujatí. O ich zbieraní skúseností porozprával ich tréner Radim Kráľ.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM