Aktualizované Anton Hrachovský Správy

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Príbeh so šťastným koncom

Príbeh, ktorý sa síce začal nešťastím, ale má napriek tomu šťastný koniec. To je príbeh pacientky, ktorá v čase tehotenstva utrpela niekoľkonásobné poradenia, vrátane toho najvážnejšieho, ktorým bolo poranenie chrbtice. O tomto úspechu sme vás informovali v článku – Novozámockej nemocnici sa podaril fantastický kúsok: Ochrnutá budúca mamička porodila zdravého syna a opäť chodí.

Výmena prednostky Okresného úradu

Vláda SR odvolala a vymenovala nových prednostov okresných úradov. O tom kto prevezme vedenie po Helene Bohátovej je už rozhodnuté. Informáciu o výmene na poste prednostu Okresného úradu v Nových Zámkoch sme priniesli v článku – Rýchla výmena: Na Okresný úrad v Nových Zámkoch zasadne nový prednosta.

Sprievodné aktivity pre fanúšikov hokeja

Pre hokejových fanúšikov je v Nových Zámkoch prichystaných niekoľko akcií pred resp. počas premiérovej sezóny v Tipsport lige. Rozhovor s marketingovým a komunikačným manažérom HC Nové Zámky sme priniesli v článku Fanúšikovia novozámockého hokeja sa majú na čo tešiť: Čaká ich viacero sprievodných akcií.

Rozhovor o joge

Novozámčanka Tamara začala s jogou zo zvedavosti – chcela vedieť, čo sa pod tým „magickým“ názvom joga vlastne skrýva. Zaujímavé informácie o joge sme priniesli v článku s názvom ROZHOVOR s cvičiteľkou Tamarou: Človeku sa s jogou zmení život.

Veľké zmeny na okresných úradoch

Vláda ministra vnútra Roberta Kaliňáka rozhodla o tom, že časť okresných úradov na Slovensku bude mať nové vedenie. Túto inormáciu sme priniesli v článku Viac ako tretina okresných úradov bude mať nové vedenie: O svoju stoličku príde aj prednosta z nášho mesta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM