Anton Hrachovský Správy

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré by ste nemali prehliadnuť

Uplynulý týždeň priniesol v našom meste a jeho okolí niekoľko zaujímavých tém. Pozrite si v kocke tie, ktoré u čitateľov zarezonovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré by ste nemali prehliadnuť
Zdroj: TASR

Blížiaca sa Porciunkula

Tradičné novozámocké oslavy Porciunkula sú onedlho tu. My sme vám priniesli podrobný program tejto trojdňovej slávnosti, ktorú prichystalo mesto pre obyvateľov. Viac sa dočítate v článku s názvom K letu patrí tradičná Porciunkula: Prinášame PROGRAM celej slávnosti.

Tréner Chudý o skladbe tímu

Štart premiérovej sezóny v hokejovej Tipsport lige sa čím ďalej, tým viac blíži. Rovnako sa blížia prípravné zápasy a tvorí sa difinitívna skladba tímu. Aká bude jej podoba? Viac v článku Tréner HC Nové Zámky Miroslav Chudý: Šancu dostanú aj mladíci.

Hodnotenie pôrodníc v Nitrianskom kraji

Na pôrodnice v Nitrianskom kraji si posvietili tie najpovolanejšie – mamičky. Výsledky sme priniesli v článku s názvom Mamičky hodnotili kvalitu pôrodníc: Novozámocká v TOP 3 Nitrianskeho kraja.

Vatra zvrchovanosti

Deň prijatia Deklarácie o zvrchovanosti Slovenskej republiky si občania pripomínajú každoročne počas mesiaca júl. Tento rok to bolo už 24.krát. Upozornenie na túto slávnosť sme priniesli v článku V Nových Zámkoch si pripomenieme veľké výročie: Rozhorí sa Vatra zvrchovanosti.

Debakel Novozámčanov

Novozámockí futbalisti sa postarali takpovediac o šok. O šok pre fanúšikov ale asi aj súpera. Viac ste sa mohli dozvedieť v článku Novozámockí futbalisti okúsili chuť trpkej prehry: Súper im poriadne nadelil, VIDEO.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM