Viktória Botošová Rôzne

Najčítanejšie témy týždňa v kocke: Spoveď najmladšieho poslanca aj smrteľná hromadná nehoda

V Nových Zámkoch a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Žiaľ, jeho súčasťou boli aj smutné udalosti. Prečítajte si najčítanejšie témy na našom portáli v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku Najčítanejšie témy týždňa v kocke: Spoveď najmladšieho poslanca aj smrteľná hromadná nehoda
Zdroj: Dnes24.sk

Vlámali sa do bytu a odniesli šperky. Majitelia bytu však majú šťastie v nešťastí. Tváre lupičov zachytila kamera vo vchode bytovky – ZÁBERY priamo z miesta činu: Policajti hľadajú týchto dvoch mužov!

Tá najsmutnejšia správa. Vodič (†52) z nášho okresu žiaľ neprežil haváriu na rýchlostnej ceste. Pozrite, ako sa to odohralo – Hromadná nehoda na rýchlostnej ceste: Pri nešťastí zahynul vodič (†52) z okresu Nové Zámky.

Primátora mesta Nové Zámky a 25 poslancov zastupiteľstva čakalo minulý týždeň už tretie zasadnutie mestského zastupiteľstva. Takýto bol program zasadnutia – Veľká výmena stoličiek v mestských spoločnostiach: Program novozámockého zastupiteľstva, bod po bode.

Vo veľmi nebezpečnej situácii sa ocitla predavačka v obchodnom centre. Pozrite, ako sa zachránila. Po lupičovi policajti pátrajú – Predavačka ležala na zemi, nad ňou lupič s nožom v ruke: Zachránilo ju len jediné…

Dávid Nagy (27) uspel v komunálnych voľbách do novozámockého parlamentu ako najmladší zo všetkých 25 poslancov. V rozhovore pre náš portál prezradil, aké mal priority pred zvolením a aj to, ako si predstavuje svoje poslancovanie – Najmladší poslanec v Zámkoch Dávid Nagy (27): Začiatky budú ťažké, musíme ťahať za jeden povraz!

Dvojnásobnú radosť, ale aj dvojnásobnú starosť, prináša narodenie dvojičiek do rodiny. Takéto pôrody sme zaznamenali v poslednom období práve aj v našom meste. Pozrite si, koľko dvojičiek sa narodilo za rok 2014 a 2013 v nemocnici v Nových Zámkoch – Mamičky zažili dvojnásobnú radosť: Aha, koľko dvojičiek sa v Zámkoch v poslednom období narodilo, nechýbali ani trojičky!

V ranných hodinách boli k útočisku Mačací raj privolaní novozámockí hasiči. Napriek snahe hasičov a pomoci policajtov v ohni zahynulo niekoľko mačiek. Príčina vzniku požiaru je zatiaľ v štádiu vyšetrovania – FOTO: Mačky zahynuli v plameňoch, napriek snahe hasičov sa nepodarilo zachrániť všetky.

foto: ilustačné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM