Anton Hrachovský Hokej

Na zimnom štadióne čaká novinka: Verejnosti poslúži nová miestnosť

Korčuliarska verejnosť v Nových Zámkoch dostala k dispozícii novú šatňu. Časom pribudne ďalšie vybavenie.

Ilustračný obrázok k článku Na zimnom štadióne čaká novinka: Verejnosti poslúži nová miestnosť
Foto: Anton Hrachovský

Hokejový klub, ktorý je nájomcom zimného štadiónu v Nových Zámkoch, pripravil pre verejnosť novú šatňu. Odteraz sa návštevníci verejného korčuľovania už nebudú musieť obávať o nestrážené veci. K ich úschove poslúži 120 nových uzamykateľných skriniek, ku ktorým časom pribudnú aj lavice pre prezliekajúcich sa.

„Naším cieľom bolo, aby si mohli ľudia v prijateľných podmienkach užiť voľný čas na zimnom štadióne,“ prezradil prezident klubu František Sucharda.

Klub prichystal túto novinku v spolupráci s primátorom mesta Otokarom Kleinom a viceprimátorom Lukášom Štefánikom, ktorí na spomínanú šatňu prispeli. „Verím, že aj takýmto spôsobom sa trošku prispeje k skrášleniu a zlepšeniu atmosféry na zimnom štadióne,“ povedal primátor.

„Ako nájomca Zimného štadiónu sme sa zaviazali, že postupnými krokmi tento náš stánok trošku zveľadíme. Spoločnými silami so zástupcami mesta sme pripravili túto šatňu, ktorá je odteraz otvorená pre verejnosť. Ideme s dobou, verím, že Novozámčania budú spokojní a budú radi chodiť korčuľovať na štadión,“ povedal prvý muž novozámockého hokeja. V časoch, keď verejné korčuľovanie nebude, bude slúžiť tento priestor na tlačové besedy po tipsportligových dueloch.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM