Viktória Botošová Hokej

Na domácom ľade sa očakáva dráma: Novozámčania sa pobijú s lídrom súťaže!

Novozámockí diváci majú možnosť vidieť ďalší výborný zápas Mol ligy. Do Nových Zámkov zavíta líder tejto nadnárodnej súťaže. Je ním maďarský Dunaujvároš. Stretnutie začína o 18.hodine.

Ilustračný obrázok k článku Na domácom ľade sa očakáva dráma: Novozámčania sa pobijú s lídrom súťaže!
Foto: Viktória Botošová

Nové Zámky odohrali doteraz 11 zápasov. Aktuálne sa delia o 2. miesto s Miškolcom. Toto maďarské mužstvo je o skóre pred slovenským zástupcom. Výsledky našich hráčov sú kolísavé. Z posledných 5 zápasov získali 7 bodov, pričom v dvoch prípadoch nezískali ani bod. Dvakrát sa im podarilo vyhrať po samostatných nájazdoch a jedenkrát v riadnom hracom čase. V poslednom zápase na domácom ľade privítali mužstvo Újpešt Budapešť. Z napínavého duelu si Zámčania zásluhou premenených nájazdov z hokejok Urama a Faitha, pripísali do tabuľky 2 body.

Hostia sú na tom lepšie. Tí doteraz v rámci sezóny nenarazili na mužstvo, ktorému by sa podarilo zobrať im v zápase všetky 3 body. Dunaujvárošu, tak po odohraní 10 zápasov patrí so ziskom 27 bodov, 1. miesto. Poraziť ich dokázalo len jedno maďarské mužstvo, keď Csíkszerede podľahli 3:4 po predĺžení. Dunaujvároš získal z posledných 5 zápasov neuveriteľných 15bodov.

Tieto dve mužstvá sa stretli v tejto sezóne zatiaľ jedenkrát. Po vyrovnanom priebehu nakoniec Zámky prehrali 0:2. Dnes sa dá preto očakávať kvalitné hokejové stretnutie.

Dnešné stretnutie: 24.10.2014 HC Nové Zámky – Dab. Docler 18:00

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM