Viktória Botošová Krimi

Muž sa chcel zbaviť stavebného odpadu: Prichytili ho však mestskí policajti

Muž sa chcel jednoducho zbaviť stavebného odpadu a vyložiť ho pri kontajneroch na novozámockom sídlisku. Pri jeho čine ho však spozorovali mestskí policajti a za jeho konanie ho patrične odmenili blokovou pokutou.

Ilustračný obrázok k článku Muž sa chcel zbaviť stavebného odpadu: Prichytili ho však mestskí policajti
Zdroj: Dnes24.sk

Hliadka novozámockej mestskej polície spozorovala muža, pri vykladaní stavebného odpadu pri kontajneroch na odpad z domácností. Mužovi uložili pokutu.

Dňa 04. februára 2016 o 17:17 hod. hliadka MsP počas hliadkovania na S.H.Vajanského spozorovala muža, ktorý ukladal stavebný odpad vedľa kontajneru určeného výlučne na odpad vyprodukovaný z domácností, čím porušil VZN č. 11/2013 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi.

„Zistenému mužovi Š.Z. z Bajču bola uložená bloková pokuta,“ uviedol náčelník MsP, Jozef Tököly.

Ako pokračuje, MsP má zlé skúsenosti s dodržiavaním tohto VZN hlavne na sídliskách, kde sa pri bytových úpravách často vykladal stavebný odpad vedľa kontajnerov, alebo priamo do kontajnerov určených na zmesový komunálny odpad z domácností. „Odporúčam občanom preštudovať si uvedené VZN, nakoľko výsledkom jeho porušenia bude bloková pokuta,“ upozornil.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM