Krimi

Mŕtva žena bola z okresu Nové Zámky: Renátu (†26) zastrelili v piatok v Bratislave

Medzi obeťami piatkovej streľby bola mladá žena z Veľkých Loviec. Pravdepodobným motívom boli vzťahové nezhody medzi ňou a 42-ročným Vlastimilom, ktorý ju údajne zastrelil.

Ilustračný obrázok k článku Mŕtva žena bola z okresu Nové Zámky: Renátu (†26) zastrelili v piatok v Bratislave
Zdroj: Webnoviny.sk

Vražda 26-ročnej Renáty z okresu Nové Zámky nesúvisela s jej prácou. „Muž, ktorý ju zastrelil v piatok (21.3.) v aute na Bradlianskej ulici v Bratislave, sa následne tou istou zbraňou zastrelil v inom aute, ktoré sa nachádzalo pár metrov odtiaľ,“ informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. „Ďalšie okolnosti sú však aj naďalej predmetom vyšetrovania,“ dodal hovorca.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a zločinu zabitia.

Policajné vyšetrovanie ukázalo, že 42-ročný Vlastimil pristúpil poobede o 16:30 k autu Škoda Rapid a vytiahol zbraň na mladú ženu, ktorá v ňom sedela. „Spôsobil jej početné strelné poranenia trupu, ktorým na mieste v dôsledku krvácavého šoku podľahla,“ priblížil hovorca.
Následne sa tento muž tou istou zbraňou zastrelil v osobnom aute značky Subaru Outlander, ktoré sa nachádzalo pár metrov odtiaľ. „Spôsobil si strelné poranenie hlavy – mozgovú smrť, ktorému na mieste podľahol,“ vysvetlil Szeiff.

Sara

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM