Anton Hrachovský Krimi

Mladík zo Zámkov skúsil počas noci tri vlámania: Policajti mu klepli po prstoch

Mladý muž sa počas víkendu rozhodol, že sa obohatí na cudzom majetku. Avšak jeho pokusy boli neúspešné.

Ilustračný obrázok k článku Mladík zo Zámkov skúsil počas noci tri vlámania: Policajti mu klepli po prstoch
Zdroj: TASR

Novozámockí policajti zadržali 21-ročného muža, ktorý sa počas víkendu v noci z piatka na sobotu vlámal v Nových Zámkoch do troch objektov. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Nitry.

Tri vlámania za jednu noc

Na Cyrilometodskej ulici sa podľa policajných informácií pokúsil vlámať do pohostinstva vypáčením mreže na okne. To sa mu ale nepodarilo a z miesta odišiel. Poškodením vznikla škoda vo výške 50 eur. „Následne sa na tej istej ulici pokúsil vlámať do bufetu, na ktorom vytrhol mrežu a vošiel do priestoru toaliet. Nepodarilo sa mu však prekonať dvere vedúce do vnútorných priestorov a z miesta odišiel. V tomto prípade bola škoda vyčíslená na 100 eur,“ objasnila policajná hovorkyňa z Nitry Božena Bruchterová.

Hovorkyňa zároveň dodala, že po dvoch neúspechoch sa vybral na ulicu M.R. Štefánika, kde sa pokúsil vlámať do ďalšieho pohostinstva na ktorom rozbil okno. Aj tento pokus bol neúspešný, nakoľko sa mu nepodarilo odstrániť mrežu. Majiteľovi vznikla škoda vo výške 200 eur.

„Policajti ešte v tej noci, krátko po spáchaní skutkov zadržali podozrivého 21-ročného Júliusa z Nových Zámkov. Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonoch bol obvinený z prečinu krádeže v štádiu pokusu, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody na dva roky,“ dodala Bruchterová s tým, že obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia a poverený policajt zároveň spracoval podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM