Viktória Botošová Krimi

Mladík (19) jazdil na motorke bez vodičáku: Jeho jazda s takmer fatálnymi následkami! FOTO z nehody

Mladík (19) jazdil na motorke bez vodičáku a spôsobil dokonca aj dopravnú nehodu. Jeho vyčíňanie malo svoje následky. Čítajte, čo sa dialo...

Ilustračný obrázok k článku Mladík (19) jazdil na motorke bez vodičáku: Jeho jazda s takmer fatálnymi následkami! FOTO z nehody
Zdroj: Dnes24.sk

O nehode podala informácie hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Podľa jej slov, došlo v utorok 12.mája 2015 asi o 17:35 hod. v obci Marcelová k dopravnej nehode medzi motocyklom a osobným motorovým vozidlom Hyundai ix35.

„19 ročný vodič motocykla, jazdiaci bez evidenčného čísla smerom na obec Virt, predchádzal osobné auto, ktoré v tom čase odbočovalo vľavo. Došlo k zrážke a následne k nárazu do oplotenia rodinného domu. Motocykel zostal po zrážke zakliesnený pod vozidlom,“ uviedla Čuháková.

Na vozidle vznikla podľa jej ďalších slov, pri nehode škoda za asi 15 000 € a na motorke a plote za asi 600 €.

„Vodič motocykla jazdiaci napriek tomu, že nie držiteľom vodičského oprávnenia, bol pri nehode zranený, bude asi 6 týždňov PN, preto nebol podrobený dychovej skúške na alkohol a bola mu na zistenie prítomnosti alkoholu odobratá krv,“ vysvetľuje Renáta Čuháková.

„U 48 ročného vodiča vozidla Hyundai alkohol v dychu zistený nebol,“ dodala hovorkyňa. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania komárňanských dopravných policajtov.

Foto: KR PZ v Nitre

Mladík (19) jazdil na motorke bez vodičáku: Jeho jazda mala následky. FOTO!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM