Anton Hrachovský Futbal

Misia splnená: Novozámockí futbalisti zachránili tretiu ligu

Cez víkend uzavreli hráči FKM Nové Zámky tohtosezónnu ligovú kapitolu. Tretia liga sa bude hrať v Zámkoch aj budúci ročník.

Ilustračný obrázok k článku Misia splnená: Novozámockí futbalisti zachránili tretiu ligu
Zdroj: TASR

Novozámčania úspešne splnili cieľ, ktorí si dali pred štartom jarnej časti. Fanúšikovia boli v napätí až do posledného zápasu, nakoniec však môžu mať úsmev na tvári. Do rozhodujúceho stretnutia vstúpili lepšie naši futbalisti, už v šiestej minúte ´donútili´ súpera kapitulovať, po polčase pridal druhý gól Tawanda Muchaya a na zisku troch bodov nezmenil nič ani presný zásah domáceho Horniaka.

Po sezóne 2016/2017 tak klub FKM Nové Zámky obsadil celkovo 14. priečku, v 36 zápasoch dosiahol bilanciu 12 víťazstiev, 8 remíz a 16 prehier. Tretiu ligu – Západ budú hrať Novozámčania aj v ročníku 2017/2018.

„Blahoželám chalanom za zvládnutú jarnú časť a ku splneniu vytýčeného cieľa. Mužstvo získalo na jar 33 bodov, čo je dobrá vizitka pre všetkých v klube, ktorí sa starali o pohodu mužstva a zato im patrí naše poďakovanie,“ povedal po zápase tréner Peter Lérant.

TJ Družstevník Veľké Ludince – FKM Nové Zámky 1:2 (0:1)

Góly: 84. Horniak – 6. Hlaváčik (vlastný), 77. Muchaya
Zostava FKM: Juhás – Ešek, Petráš, Poluch, Letko (53. Baksics), Horáček, Korman, Lovska, Matić, Muchaya (81. Gulyás), Švajda (66. Kráľ)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM