Viktória Botošová Rôzne

Mikuláš je za dverami a zavíta aj do Nových Zámkov: Kde presne rozžiari tváre detí?

Sviatok, ktorý poteší všetky deti, sa nezadržateľne blíži. Už za pár dní aj do nášho mesta zavíta Mikuláš. Vieme kedy a kde ho budete môcť v Nových Zámkoch stretnúť.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš je za dverami a zavíta aj do Nových Zámkov: Kde presne rozžiari tváre detí?
Zdroj: Dnes24.sk

Tešia sa na neho tisíce detí, no nie len oni. Svojich priaznivcov má určite aj medzi dospelými. Mikuláš prináša do domu radosť a pocit očakávania, každoročne presne v ten istý deň 6. decembra.

Rodičia sa môžu so svojimi ratolesťami zabaviť už túto sobotu o 16:15 hod. na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch. Nebudú tu chýbať pesničky, hry a diskotéka. Príde aj čert, anjel a Mikuláš so svojim vrecom, kde bude mať určite aj niečo pre vás.

Ako informovali pracovníci novozámockého zimného štadiónu, Mikuláša môžete stretnúť aj na ľade. Príde v nedeľu počas verejného korčuľovania o 14:30 hod.

Mikuláš a jeho ľadové kráľovstvo na vás bude čakať aj v nedeľu. Stretnúť môžete anjela aj čerta. Na deti čaká predstavenie, rozprávka Frozen, vyskúšať si môžu facepainthing a rozdávať sa budú aj darčeky. To všetko v OC Aquario, Nitrianska cesta, Nové Zámky.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM