Viktória Botošová Samospráva

Mestský parlament zasadal v pôvodnom zložení naposledy: Padli poďakovania, rozdávali sa aj kytice

Komunálne voľby sa nám nezadržateľne blížia. Terajší poslanci mestského zastupiteľstva, mali preto poslednú možnosť zasadnúť vo svojom pôvodnom zložení. Padli ďakovné slová viacerých poslancov, poďakoval sa aj primátor. Niektorí dostali dokonca kytice.

Ilustračný obrázok k článku Mestský parlament zasadal v pôvodnom zložení naposledy: Padli poďakovania, rozdávali sa aj kytice
Foto: Viktória Botošová

Tento týždeň zasadlo Mestské zastupiteľstvo naposledy. Ďalší dátum zasadnutia nových členov mestského parlamentu sa dozvieme až po novembrových komunálnych voľbách. Dňa 15. novembra budú Novozámčanmi zvolení noví poslanci, ktorí budú zodpovedať vo svojich funkciách, za svoje ďalšie rozhodnutia v prospech občanov tohto mesta.

Ďakovné reči padali z úst viacerých mestských poslancov, okrem iných ďakovali aj poslankyňa Ľubica Juríková a Michal Tóth. „Chcel by som poďakovať za to, že som tu mohol byť takým uchom,“ zneli slová poslanca Tótha na jeho prvé volebné obdobie v úrade mestského poslanca. „Možno nie všetky sľuby sme splnili, ale ďakujem vám,“ ukončil Tóth.

Zoskupenie nezávislých poslancov pod vedením Juraja Kiselyho, dokonca pripravili ďakovné kytice pre dvoch poslancov, ktorý v komunálnych voľbách už nekandidujú. Ďakovnú kyticu dostala poslankyňa Jana Garajová. Keďže poslanec Marián Karvaj prítomný nebol, kyticu mu podľa slov Kyseli doručia neskôr.

O záverečné slová, sa však postaral primátor mesta. „Ctené dámy a páni, prajem vám veľa ďalších úspechov do vášho života a dobré zdravie. Ďakujem pekne, majte sa krásne,“ zneli slová Gejzu Pischingera, ktorými ukončil toto posledné zastupiteľstvo.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM