Anton Hrachovský Kultúra

Mesto ožilo úsmevmi a radosťou: Svoj deň si užili desiatky malých Šurancov, FOTO

Ratolesti si užili Deň detí aj v susedných Šuranoch. Pozrite si fotogalériu z podujatia, ktoré prichystalo vedenie mesta a Mestského kultúrneho strediska.

Ilustračný obrázok k článku Mesto ožilo úsmevmi a radosťou: Svoj deň si užili desiatky malých Šurancov, FOTO
Foto: Branislav Jakab

Vo štvrtok 1. júna 2017 sa na Námestí hrdinov v Šuranoch konali mestské oslavy Medzinárodného dňa deti. Podujatie prichystalo pre najmenších Mesto Šurany a Mestské kultúrne stredisko.

Deti si vyskúšali hasenie požiaru

Pre deti boli pripravené ukážky techniky práce Hasičského a záchranárskeho zboru Šurany a členov Dobrovoľných hasičov. Vo dvore Mestského úradu na deti čakal vynovený vozový park Mestského podniku služieb a ukážky práce Mestskej polície a OR PZ Nové Zámky. Deti si mohli vyskúšať aj techniku hasenia požiarov, Centrum voľného času a Gymnázium Šurany pre ne zase pripravilo športové súťaže. Miestny spolok Slovenského Červeného kríža (SČK) a Skupina Mládeže SČK pri Gymnáziu v Šuranoch predviedli ukážky prvej pomoci.

Tancovačka i divadlo

Pred Mestským úradom prebiehal kultúrny program, v ktorom vystúpila tanečná skupina KS Dance Duo, Kinimod a viacnásobná víťazka súťaží Talent Šurany a Šuriansky zlatý slávik Romana Tóthová. Doobeda sa konalo aj predstavenie Teáter Komika v podaní Romana Mihálku a Petra Szutyányiho.

Ako to vyzeralo na Dni detí v Šuranoch si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Deň detí 2017 v Šuranoch
12
Galéria
Foto: Branislav Jakab
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM