Aktualizované Anton Hrachovský Krimi Rôzne

Majitelia domácich miláčikov pozor! V meste zrejme vyčíňa travič

Ak vlastníte štvornohého miláčika, s ktorým chodíte na prechádzky, mali by ste zbystriť pozornosť. Mohol by sa totiž poraniť a otráviť.

Ilustračný obrázok k článku Majitelia domácich miláčikov pozor! V meste zrejme vyčíňa travič
Zdroj: TASR

Obyvatelia Nových Zámkov si všimli, že v určitých lokalitách boli na zemi pohádzané kusy salámy, v ktorých sú ostré predmety ako aj jed. Tento pohľad sa naskytol ľuďom na Jánošíkovej ulici, ale aj v okolí G.Bethlena a Boženy Nemcovej. Nie je však vylúčené, že podobný čin uskutočnil páchateľ aj v iných častiach mesta.

„Na viacerých miestach v meste Nové Zámky je porozhadzovaná saláma a párky, v ktorých sú napichané špendlíky, klince a iné ostré predmety. Preto dávajte pozor na svojich psíkov,“ zdieľa upozornenie na svojom facebookovom profile Novozámocký kynologický klub.

“Je to kápiový salám, zvrchu napichaný nejakou tekutinou a spredu v ňom boli malé červené guličky jedu na potkany,“ povedala nám Karina z Nových Zámkov. Ako sama povedala, jej kamarátka takúto ´pascu´ rozdrvila a spláchla v záchode – aby to náhodou mačky nevyhrabali z kontajnera.

So žiadosťou o informácie sme oslovili aj mestskú políciu. „Do dnešného dňa mestská polícia nezaznamenala žiadny oznam ohľadom ohrozovania psíkov, mačiek "upravenými“ potravinami. Viem že rôzne upozornenia kolujú na internetových stránkach, ale nič konkrétne neriešime," povedal Jozef Tököly, náčelník MsP.

Ako takéto niečo môže vyzerať si pozrite na obrázku od našej čitateľky nižšie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM