Viktória Botošová Hokej

Ligový kolotoč pokračuje: Do Zámkov zavítajú ľadové medvede

Po reprezentačnej prestávke sa opäť rozbiehajú MOL ligové stretnutia. Na juh Slovenska zavítajú hráči z Miškolca. Popredné mužstvo tabuľky, proti ktorému sa body získavajú ťažko.

Ilustračný obrázok k článku Ligový kolotoč pokračuje: Do Zámkov zavítajú ľadové medvede
Zdroj: TASR

Novým Zámkom patrí po odohraní 15 zápasov so ziskom 30 bodov a s celkovým skóre 63:46 3. miesto v tabuľke. Pred posledným stretnutím vo Ferencvároši prišlo k výmene trénerov a na trénerskej stoličke vystriedal Spišáka Chlebec.

Doterajšie výsledky z 2. ligy a MOL ligy, svedčia o tom, že trénerská výmena padla na úrodnú pôdu. Pod vedením Slavomíra Chlebca, Zámky zvíťazili vo Ferencvároši 0:5. V produktivite hráčov, robia bielo- zelení dobré meno. Na celkovom 3. miesto je Frolík s 21 bodmi a na 12. mieste sú Uram s Faithom.

Hostia sú na tom, v tabuľkovom postavení podobne, ako Zámčania. Momentálne majú rovnako bodov, ako tím z juhu Slovenska. 30 bodov, no lepšie skóre im tak tak zabezpečujú 2. miesto v tabuľke. Posledný zápas odohrali ľadové medvede na ľade Újpeštu. Tu sa im podaril hladký triumf 0:7. Miškolc má v prvej „sedmičke“ kanadské bodovania až 3 hokejistov a to Beczeho, Cohena a Metcalfa.

Podľa týchto prognóz môžeme povedať, že budeme svedkami vyrovnaného stretnutia. Podobne to vyzeralo aj v prvom stretnutí týchto dvoch mužstiev. Divácky napínavý duel sa začína o 18:00 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM