Viktória Botošová Rôzne

Letná sezóna odštartovala: Štúrovský Vadaš s viacerými novinkami!

Na termálnom kúpalisku Vadaš v Štúrove je už letná turistická sezóna v plnom prúde. Oproti minulej sezóne došlo k viacerým zmenám. Čítajte k akým...

Ilustračný obrázok k článku Letná sezóna odštartovala: Štúrovský Vadaš s viacerými novinkami!
Zdroj: TASR

Na termálnom kúpalisku Vadaš v Štúrove sa začala letná turistická sezóna. Najvýraznejšou zmenou oproti predchádzajúcim sezónam sú zrekonštruované ubytovacie kapacity v areáli kúpaliska. Ubytovňa Gold, ktorá patrí k najstarším ubytovacím kapacitám na Vadaši, prešla rekonštrukciou izieb a sociálnych zariadení. Ďalšie novinky čakajú na milovníkov kempingu.

„V autokempe, ktorý sa nachádza od bazénového areálu len niekoľko metrov, bude od tejto sezóny možné stanovať a kempovať na základe výberu parcely,“ informovalo vedenie kúpaliska.

Rozmery parciel sa pohybujú od 70 do 100 štvorcových metrov. Sú vybavené prípojku na elektrickú energiu a vodovod, jednotlivé parcely majú samostatné pripojenie aj na kanalizáciu.

Termálne kúpalisko je v máji a v septembri otvorené od 10. do 18. hodiny, v júni až auguste od 9. do 20. hodiny. Kým v máji a septembri sú návštevníkom k dispozícii len bazény Relax, Hviezda, plavecký a perličkový, v júni až auguste si budú môcť vychutnať aj detský bazén a bazén s vlnobitím – Lagúnu. Toboganový park je otvorený od júna do konca augusta denne.

V máji a septembri je otvárací čas podmienený priaznivým počasím. Od začiatku júna do konca augusta bude otvorená aj nudistická pláž.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM