Viktória Botošová Krimi

Laco (76) vyhral na automatoch slušnú sumu: Na Ľ. Štúra, už ale naňho striehla Alica (39) a Mária (18)!

Ladislav (76) si v pohostinstve v Nových Zámkoch k dôchodku celkom pekne prilepšil. Keď však odchádzal spokojný domov, šťastie ho opustilo. Pozrite čo nasledovalo...

Ilustračný obrázok k článku Laco (76) vyhral na automatoch slušnú sumu: Na Ľ. Štúra, už ale naňho striehla Alica (39) a Mária (18)!
Zdroj: TASR

O prípade informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. „76 ročného dôchodcu 16. júna 2015 napadli v Nových Zámkoch dve ženy,“ uviedla.

Ku skutku došlo podľa jej slov, večer okolo 19:00 hodiny pred pohostinstvom na ulici Ľ. Štúra. „ Alica (39) a Mária (18) si všimli, že pán Ladislav vyhral v automate finančnú hotovosť. Počkali si preto na neho a fyzicky ho napadli,“ vysvetlila Bruchterová.

„Potom, ako spadol na zem, mu ženy prehľadali vrecká, zobrali 200 € a z miesta ušli. Pri útoku poškodený neutrpel žiadne zranenia," pokračuje Božena Bruchterová.

Novozámockí policajti zakrátko zadržali obidve podozrivé ženy a umiestnili do cely policajného zaistenia. „Momentálne sa vykonávajú všetky procesné úkony,“ povedala hovorkyňa.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. „Za skutok, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov,“ dodala.

Čítajte aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM