Anton Hrachovský Kultúra

Kultúra v našom meste a okolí rozhodne nechýba: PREHĽAD víkendových akcií, ktoré by bolo škoda prepásť

Ani sme sa nenazdali a po pracovnom týždni klope na dvere vytúžený víkend. Máte už naplánovaný program? Ak nie, odporúčame niekoľko podujatí v Nových Zámkoch a okolí!

Ilustračný obrázok k článku Kultúra v našom meste a okolí rozhodne nechýba: PREHĽAD víkendových akcií, ktoré by bolo škoda prepásť
Foto: Anton Hrachovský

BOY WONDER

20. mája 2016 o 10:00, W Club

Fanúšikovia slovenského hip hopu sa môžu tešiť na hip-hopový zážitok v podaní Boy Wondera, ktorý už tento piatok príde do obľúbeného klubu predviesť svoje danosti na mikrofóne. Spolu s ním príde DJ Kansert a DJ Spank.

VÝSTAVA A SPANILÁ JAZDA HISTORICKÝCH VOZIDIEL

21. mája 2016 od 7:00, Palárikovo, pred Domom kultúry

V Palárikove blízko Nových Zámkov sa cez víkend uskutoční jubilejný 10. ročník výstavy a spanilej jazdy historických vozidiel.

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA V OFF ROAD TRIALE

21. – 22. mája 2016 od 10:00, Šurany, časť Argentína

V neďalekých Šuranoch sa budú cez víkend konať Majstrovstvá Slovenskej republiky v triale terénnych vozidiel s pohonom 4×4.

NOC MÚZEÍ A GALÉRIÍ v NOVÝCH ZÁMKOCH

21. mája 2016 od 15:00 resp. 16:00, Galéria Ernesta Zmetáka, Múzeum Jána Thaina

V sobotu 21. mája môžu návštevníci v Nových Zámkoch opäť zažiť nevšednú atmosféru počas podujatia Noc múzeí a galérií. Brány novozámockého múzea a galérie sa pre verejnosť otvoria v špeciálnych časoch poobede a otvorené ostanú až do 22:00. Akcia začína v Galérii Ernesta Zmetáka už o 15:00, v prípade Múzea Jána Thaina sa akcia začne o 16:00.

FKM NOVÉ ZÁMKY – MŠK THERMÁL VEĽKÝ MEDER

21. mája 2016 o 17:00, Štadión Ladislava Gancznera

30. kolo futbalovej III. ligy – Západ odštartuje súboj Novozámčanov s tretím tímom tabuľky z Veľkého Medera. Hráči Zámkov ťahajú sériu 8 zápasov bez prehry v rade, z toho v posledných troch stretnutiach zvíťazili. Podarí sa domácim futbalistom zaskočiť favorita a ostanú body v Nových Zámkoch? Ak chce Veľký Meder pomýšľať na postup, musí v Zámkoch zvíťaziť.

MOZAIKY

21. mája 2016 o 18:00, Dom kultúry Kovák – Poetry Café

Novozámocký umelec Ernest Šorokšári predvedie svoj jedinečný štýl umenia. Návštevníci výstavy budú mať možnosť vidieť aj premiéru jeho novej série Tanec – Pohyb. Rovnako si budú môcť obzrieť aj novozámockú premiéru série Svetové budovy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM