Viktória Botošová Rôzne

Kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila príťažlivá Laura (21)

Niekoľko dní dozadu sme sa dozvedeli zloženie finálovej dvanástky súťaže Miss Slovensko 2015 a náš región v ňom bude mať tiež svoje zastúpenie. Jednou z finalistiek e aj krásna Laura Hajdušíková (21), ktorá o sebe v rozhovore pre nás prezradila viac.

Ilustračný obrázok k článku Kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila príťažlivá Laura (21)
Zdroj: Dnes24.sk

O zastúpení nášho regiónu v súťaži Miss Slovensko 2015, sme vás informovali už dávnejšie v článku – FOTO: Krása Laury Hajdušíkovej boduje: Táto kráska z nášho regiónu zabojuje vo finále Miss Slovensko!

Budúca právnička Laura pochádza z Komárna, kde sa narodila 20.augusta 1993. Momentálne žije v Komárne, aj keď veľkú časť roka trávi v Bratislave, kde študuje. V detstve túžila byť herečkou a celý misskovský kolektív sa rozhodla rozveseliť svojim pozitívnym prístupom k životu. Pozrite sa, čo nám o sebe v rozhovore prezradila.

Komárno je krásne mesto, máš tu svoje obľúbené miesta?
Medzi moje obľúbené miesta patria brehy/hrádze našich riek, po ktorých rada behám, korčuľujem, bicyklujem, poprípade sa po nich len tak prejdem.

Aké sú tvoje záľuby?
Keďže patrím medzi veľmi aktívnych ľudí medzi moje záľuby patrí šport, cestovanie, móda, čítanie a v neposlednom rade kreslenie.

Aký šport preferuješ?
Rada si zabehám, zahrám tenis, ale mojou srdcovou záležitosťou sa stal volejbal, ktorému som sa aktívne venovala niekoľko rokov. Hrávala som za Volejbalový klub Komárno, s ktorým sme dosiahli veľa úspechov, z tohto obdobia mám veľa nezabudnuteľných zážitkov a kamarátstiev ktoré trvajú dodnes. Teraz hrávam volejbal už len rekreačne.

Čomu sa rada vo voľnom čase venuješ?
Vo voľnom čase sa rada venujem svojej rodine a priateľovi, keďže veľa voľného času momentálne popri škole a súťaži miss nemám, tak si chvíle s najbližšími vážim ešte viac. Okrem trávenia času s najbližšími si rada zašportujem alebo prečítam dobrú knihu.

Aký bol tvoj detský sen, čím si chcela byť, keď vyrastieš?
Keď som bola malá túžila som byť herečkou. Bola som dieťa, ktoré sa vždy rado predvádzalo. Milovala som byť stredobodom pozornosti, užívala som si keď ma rodičia natáčali alebo fotili.

Moja obľúbená veta bola „Mama, foť má!!“

Kde a čo študuješ?
Študujem na právnickej fakulte na Univerzite Komenského v Bratislave.

Mala si už v minulosti nejaké skúsenosti s modelingom?
Súťaž Miss Slovensko je moja úplne prvá skúsenosť s modelingom.

Máš svoje motto, ktorým sa v živote riadiš?

Snažím sa riadiť podľa motta: Preži každý deň tak, akoby mal byť tvoj posledný.

Stretávaš sa vo svojom okolí aj zo závisťou na tvoju osobu? Čo by si takým ľuďom odkázala?
Zatiaľ som sa zo závisťou v mojom okolí nestretla.

Čo tvoji kamaráti a blízki, podporujú ťa?
Podporujú ma kamaráti, blízky, známi a na moje prekvapenia aj neznámi ľudia, každá podpora ma veľmi teší, cením si ju a rada by som sa za ňu aj touto cestou poďakovala.

Mladá, krásna a zadaná. Čo hovorí tvoj priateľ na tvoju účasť v súťaži?
Mám priateľa, ktorý ma taktiež podporuje a teší sa z mojej účastí v súťaži spolu so mnou.

Aké sú ostatné missky? Je medzi vami rivalita, alebo vznikajú aj nádejné kamarátstva?
Dievčatá sú milé, vtipné a priateľské, až ma zaskočilo ako rýchlo sme sa skamarátili a vytvorili veľmi veselú partiu. Rivalitu medzi nami zatiaľ nepociťujem, ale je možné že s blížiacim sa časom finále sa nejaká vyskytne.

Zažila si už počas prípravy na súťaž nejaký nepríjemný zážitok?
Nakoľko s dievčatami sme výborný kolektív a organizátori Miss Slovensko sa o nás starajú ako o princezné a to doslova, tak ma naozaj žiadny nepríjemný zážitok nenapadol. Naopak príjemných a veselých zážitkov mám neúrekom.

Čo všetko ťa ešte do finálové večera čaká? Ako vyzerajú teraz tvoje dni?
Popri sústredeniach som si odskočila na dovolenku do Izraela, z ktorého som sa len nedávno vrátila a už o pár dní nastupujem na ďalšie sústredenie, ktoré sa uskutoční na Zochovej chate, kde sa budeme okrem fotenia venovať aj rôznym aktivitám, ako napríklad nácvik chôdze, posilňovanie, mediálne tréningy. Počas sústredení je o nás veľmi dobre postarané, sme v rukách samých odborníkov, ktorým by som chcela touto cestou poďakovať.

Ak vás sympatická súťažiaca Laura zaujala, môžete sa o nej dozvedieť viac na jej aktuálnom funpage.

Foto: Archív Laury Hajdušíkovej

Krásna Laura (21)
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM