Rastislav Búgel Správy

Kraj ocení najlepších zdravotníkov: Rozhodnúť môžete aj vy!

Aj tento rok Nitriansky samosprávny kraj udelí ocenenie Zdravotník roka. O najlepšom zdravotníckom pracovníkovi za minulý rok môže rozhodnúť odborná, aj laická verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Kraj ocení najlepších zdravotníkov: Rozhodnúť môžete aj vy!
Zdroj: TASR

Jedná sa v poradí už o piate oceňovanie zdravotníckych pracovníkov na území Nitrianskeho samosprávneho kraja. Do nominovania zdravotníka sa môže zapojiť každý poskytovateľ zdravotnej starostlivosti a verejnosť.

Svoje nominácie môžete posielať do 15.marca 2015. Ocenení budú ľudia v štyroch kategóriách: lekár, sestra, iný zdravotnícky pracovník a zdravotnícky čin roka.

„Na ocenenie môže jeden poskytovateľ zdravotnej starostlivosti nominovať maximálne troch pracovníkov v každej kategórii, ktorí musia pôsobiť v Nitrianskom samosprávnom kraji, ale nemusia byť vašimi zamestnancami,“ informuje NSK na svojej webovej stránke.

Odborníci a laická verejnosť môžu nominácie posielať na emailovú adresu Martin.bencek@unsk.sk alebo poštou v obálke označenej „Zdravotník roka 2014“ na adresu: Nitriansky samosprávny kraj, odbor zdravotníctva, Mgr. Martin Benček, Rázusova 2A, 949 01, Nitra

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM