Anton Hrachovský Iné športy Správy

Klzisko opustilo centrum Zámkov: Využívať ho možno v areáli základnej školy

Klzisko s umelým ľadom, ktoré bolo dva mesiace na Hlavnom námestí, už presťahovali. Nový domov našlo na jednej zo základných škôl.

Ilustračný obrázok k článku Klzisko opustilo centrum Zámkov: Využívať ho možno v areáli základnej školy
Foto: Anton Hrachovský

Ako už bolo dopredu avizované, umelé klzisko sa po dvoch mesiacoch na Hlavnom námestí presťahovalo do areálu jednej z novozámockých základných škôl.

Klzisko na G. Bethlena

Pôvodne zamýšľala spoločnosť Novovital, ktorá klzisko prevádzkuje, presťahovať ľadovú plochu so syntetickým ľadom do areálu Základnej školy na Mostnej ulici. Nastala však zmena a nakoniec sa presunie na školu G. Bethlena, kde bude k dispozícií žiakom i predškolákom.

„Klzisko bolo na Hlavnom námestí v prevádzke od 1. decembra 2017 a konali sa na ňom aj programy Vyšehradských Vianoc. Od 10:00 do 15:00 ho mohli zdarma využívať školy. Do 19:00 bolo dostupné aj pre verejnosť za poplatok 50 centov,“ uviedol primátor mesta na svojom facebookovom profile.

Celkový príjem z prevádzky klziska bol podľa primátora mesta Otokara Kleina 6 500 eur. Spoločnosť Novovital, ktorej stanovisko sa objavilo na sociálnej sieti, sa však vyjadrila, že v období od začiatku decembra 2017 do konca januára 2018 predala na umelý ľad len 1672 lístkov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM